Vegansk Pizza hos Costa Smeralda

Jeg kan tydeligt huske, da Costa Smeralda åbnede. Det gør jeg helt selvfølgeligt, fordi jeg på det tidspunkt boede i Skovshoved. Og det har lige fra starten bare været de bedste pizzaer. Det er det stadig og den lange kø der oftest er, vidner om det.

    Vegansk pizza

Som vegetar er der muligheder nok, men nu har jeg besluttet at gå 100% ind for det veganske. Jeg besluttede at spørge dem, om ikke det var noget for dem, at få nogle veganske muligheder.

Jeg var ikke forberedt på svaret. Det viser sig, at man allerede kan få vegansk ost, hvis man beder om det. Men de reklamere ikke med det på hjemmesiden, og så er det jo svært at vide. Men nu ved I det.

Derudover arbejder de på veganske løsninger, som jeg af gode grunde ikke ved, hvad er, men jeg skal holde jer opdateret, så snart jeg ved det, gør I også. Meget positivit.

    Navnet

Ligeledes skal jeg huske, at fortælle til dem (der som jeg), ikke ved det, at Costa Smeralda på Rådhusvej og i Gentofte intet har med denne originale at gøre. De har fået lov at beholde navnet, som Skovshoved har patent på, men intet andet tilhørsforhold iøvrigt. Jeg har boet her i mange år, og har ofte handlet der, og vidste det ikke, på trods af, at han mente, at det ved faste kunder godt.

Jeg vil stadig hævde, at det var en god ide, at få de andre til at skifte navn. Jeg er sikker på, de henter nogen kunder på den bekostning, indtil man opdager det. Men det ændrer ikke på, at de har super mad og nu også foreløbig vegansk pizza med ost endda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *