Anmeldelse: Grøn Ballance – Asiatisk Kokosmælk

Jeg prøver altid at være positiv, men når noget i den grad er så dårligt skal andre vide det. Forleden lavede jeg en curry og skulle bruge en kokosmælk. Jeg havde købt Grøn Ballance Kokosmælk på tilbud en dag. Og tænkte, at det sikkert var godt. Jeg skylder lige at sige, at jeg ikke som hovedregel køber økologisk, men kan jeg få det til en rimelig penge OG er produktet ellers i orden og smager godt, så vil jeg da gerne købe det.

Men er det langt, langt ringere så er jeg ligeglad, hvor økologisk det er. Denne kokosmælk var sådan et tilfælde. Jeg åbnede dåsen og hældte, hvad jeg kun kan karaktisere som hvidt vand ud af dåsen ned i min ellers så fine curry. Det viste sige også ved nærstudering af dåsen, at der var tilsat vand. Jeg vil tro, at 75% var vand. Jeg ved det ikke, men det havde INTET med kokosmælk at gøre. Der var ingen kokoscreme overvhovedet. Denne blev købt i Meny. De har et andet mærke, der hedder Gestus, og den kokosmælk er okay. Men den anden, vil jeg klart anbefale, at man holder nallerne fra, økologisk eller ej.

Opdatering 17. marts 2021 – Det skal siges, at senere har de lavet om på opskriftern, og jeg køber nu faktisk selv denne kokosmælk. Nu er den faktisk i den anden grøft, men hellere det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *