Vi skal tale om det igen – kokosmælk

Det er ikke så længe siden, jeg anmeldte en kokosmælk. En påstod, at jeg gav økologi hug, og sablede det ned og var useriøs. Jamen så er jeg det. Nej, jeg er er ærlig omkring, hvad jeg mener og det kan man tage eller lade være. Nej jeg falder ikke absolut på halen, fordi tingene er økologiske. Jeg vil give en gammel ven ret, jeg havde. Hvis ikke det virker eller smager godt, så er det altså helt ligemeget. Jeg går efter det, der smager godt og virker for mig. Er det ovenikøbet også økologisk, så er det fint. F.eks. med pålægget og snitzler fra ALDI som er både veganske og økologiske, og smager rigtig godt. I’m all in!

I forhold til kokosmælken har jeg ledt højt og lavt efter en, jeg synes, var den optimale, og som var så tilgængelig som muligt. Jeg har prøvet mange forskellige, og den ene version mere vandet end den anden. Det virker altså ikke, og slet ikke, når man også skal bruge den som “flødeskum” og fløde også engang imellem. Helt bortset fra, at vandet kokosmælk, bare ikke fungere sådan helt generelt.

Nu har jeg fundet en, der i den grad virker, og den er ikke økoloisk, men til gængæld er den den mest cremede og lækre kokosmælk, jeg har mødt. Så lækker, at jeg nu køber i mængder og har stående af den, og køber en eller 2 dåser, hver gang, jeg er i ALDI.

Bortset fra sådan helt smagsmæssigt og funktionelt, at være den bedste, er det også den, der koster mindst af dem, jeg har prøvet, så ….win, win i mit hoved. Du skal være velkommen til at skrive til mig og fortælle din mening, når og hvis du prøver den. Men jeg er færdig med at lede efter den uultimative kokosmælk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.