Datovarer, kigger du efter?

Det er noget, jeg er rigtig glad for – datovarer. Det er især i IRMA, jeg ser efter dem, men også Meny har engang imellem. Muligvis andre butikker, jeg ikke har været opmærksom på også.

Det her er mere for at gøre opmærksom på, hvad du kan spare og potentielt få. Jeg har fået mange gode ting, men det her er bare, hvad jeg fandt i går. Og så kan jeg faktisk se, jeg har glemt en pakke bok-choy med 3 i, købte jeg 3 pakker brune champignon (5 kr. pr. stk.), en pakke med 2 økologiske rød peber, en pose økobananer, og en bakke blåbær. Alt kostede 5 kr. og det fejler absolut intet. Det er en god inspiration også til måske at få lavet noget, man ikke ellers ville, eller prøve nogle rå-varer, man måske ikke ellers ville købe. Jeg laver nu ofte champignonsuppe, men nu var der lige mulighed for at lave en stor portion og så med de lækreste brune. Suppen har jeg lige postet herinde også.

Det er ikke kun grønsager som sådan. Ofte er der også brød og salat (færdigret), plantefars og meget mere. Så hold øjnene åbne. Vi kan vel alle bruge at spare nogle penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *