Magnum’s Veganske Is

Her forleden kom jeg varm og klam hjem og skulle alligevel hen til min meget lokale købmand for at hente en pakke. Da jeg kom ud gik jeg tilbage, for at se om de havde den veganske Magnum is. De havde den med chokolade, og den nappede jeg. Jeg havde længe gerne villet smage den.

Og hvordan var den sĂĄ? Den var fantastisk. Jeg kunne ikke smage nogen væsentlig forskel pĂĄ den og som jeg huske “originalen” og er der en, er den ihvertfald ikke dĂĄrligere. Chokoladen er fantastisk og knasende og fyldet er cremet og lækkert og trykkede pĂĄ alle mine is-hungrende knapper ihvertfald og jeg skal i den grad passe pĂĄ, jeg ikke udvikler en afhængighed. Lad mig med det samme sige, jeg er ikke særligt is-sspisende i det hele taget og det skal være meget varmt og lummert før jeg har lyst til is. Men den her kunne jeg sagtens blive helt afhængig af. Det har jeg nu ingen planer om, men det skyldes mere mit taljemĂĄl end noget andet. Men nĂĄr jeg tillader mig at købe en, vil jeg nyde den i fulde drag. Mandelvarianten har jeg ikke prøvet endnu, men det kommer. Hvis nogen af jer har, sĂĄ hører jeg gerne fra jer. Enten i forhold til den “kun” med chokolade eller alenestĂĄende.

Jeg anbefaler i høj grad den her is. Personligt ville jeg gerne se mange flere varianter. Den med hvid chokolade og en vaffel ville være helt fantastisk. Københavnerstang, er ogsĂĄ en, jeg rigtig gerne ville se vegansk. Man har jo lov at have ønsker. Men som det er sĂĄ er de her Magnum og en Champagnebrus i ny og næ fint til mig….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *