Om

Deborah, som er bag tasterne og kameraet her på siden…

Jeg tænker, jeg skal starte med at fortælle, hvorfor min side her hedder som den gør. Udover at elske at lave mad, så har jeg altid været interesseret i film også. En af mine yndlingsfilm hedder Secrets & Lies. Og så var der ikke langt til en spin-off på det, og lave Secrets & Leeks.

Filmen handler om en mørk pige, der er adopteret og som finder hemmeligheder og løgne begravet alle steder. Behøver jeg at fortælle, at jeg er adopteret også…? Så derfor kom navnet til mig og jeg var ikke i tvivl.

Nu hvor maden er vegansk, så tror mange måske det er mystisk og store hemmeligheder, der ligger bag lækker vegansk mad – derfor passer det også godt. For hvis der er nogen bliver de afsløret her. Og der er ingen og det er faktisk let, at lave dejlig og lækker vegansk mad.

Jeg har ikke mand og børn at teste på. Da min far levede (han var af landmandsslægt), elskede han min mad og jeg har flere venner, der gerne garantere, at de aldrig er gået herfra uden at have fået dejlig mad.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst. Enten med forslag til noget, du gerne vil have veganiseret eller hvis du har spørgsmål til mine opskrifter. Og iøvrigt bliver jeg altid glad for en kommentar.